kaikki kategoriat
Ruostumattomat pultit

Ruostumattomat pultit

Etusivu> Tuotteemme > Ruostumattomat pultit

Inox ruostumaton teräs (M5-M36) Din 912 kuusiokolopultit hylsyn kannen pultit


Lähtöpaikkakunta:

Shanghai / Zhejiang, Kiina

Merkki:

FASTENERMFG

Mallinumero:

M5-M72, 1/4”--3”

Certification:

ISO9001-2018

TUTKIMUS
Kuvaus

Minimitilausmäärä:

200kg tai tarpeen mukaan

Hinta:

0.1–0.5 USD per koko

Pakkaus tiedot:

Irtotavarana laatikossa tai pienessä pakkauksessa ja sitten lavalla

Toimitusaika:

15-30 päivää tai tarpeen mukaan

Maksuehdot:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000ton / vuosi

Inox ruostumaton teräs (M5-M36) Din 912 kuusiokolopultit pistorasian kannen pultit Pikatiedot:

1. Varasto kaikille vakiotuotteille, nopein johtava
2. OEM & ODM hyväksytään
3. Kuusiokolopulttien toimittaja ja viejä Kiinasta
4. Korkeasti koulutetut tiimit valmiina tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ja ratkaisuja

Parhaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut Din 912 -pultit Kuusipultitja Hex Kantaruuvi Valmistaja Kiinassa - T&Y Hardware

Kun tarvitset yleisimmän kiinnikkeen, voit käyttää monia sovelluksia, jotka muistuttavat ruostumattomasta teräksestä Din 912 All Bolts -kuusiopultit. Ruostumaton teräs kuusio pultit ovat erittäin tavallinen ja käytännöllinen kiinnitin käytettäväksi laitteistoissa. T&Y Hardware valmistaa ISO: 9001-2015 laatustandardin mukaista ruostumatonta terästä Din 912 All Bolts Hex Boltss. Johtavana näkyvänä kiinnikkeiden valmistus- ja toimittajayrityksenä tarjoamme täyden valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Din 912 All Bolts -kuusiopultteja, joissa on kuusi sivua.
Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Din 912 All Bolts -kuusiopultti on erittäin yksinkertainen ja helppo asentaa. Käytätpä sitten hylsytyökalua tai jakoavainta, ruostumaton teräs Din 912 Kaikki kuusiopultit on erittäin nopea asentaa vaivattomasti. Se tarjoaa sinulle loistavan kokemuksen, kun käytät sitä missä tahansa koti-, yritys-, kaupallisessa tai teollisessa sovelluksessa. Se voi luoda vahvan liitoksen aluslevyjen ja muttereiden kanssa. Kaikki luokan 304 ruostumattoman teräksen Din 912 All Bolts -kuusiopultit koot, halkaisijat ja muunnelmat ovat saatavilla ja valmiita vientiin T&Y Hardwaresta. T&Y Hardware tarjoaa korkean vetolujuuden ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pultteja, joilla on suurempi vetolujuus ja jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 316.

T&Y Hardwaren vientivalmiit korkealaatuiset SS-kuusiokantapultit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuusioruuvit

Valmistumiseen tai tilaamiseen kuluu vähintään aika lähetettäväksi. Erikoisena ja täydellisenä ruostumattomasta teräksestä valmistettuna Din 912 All Bolts Hex Bolts -ratkaisuna voit tilata minkä tahansa mukautetun spesifikaation tarpeidesi mukaan. Voit käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Din 912 All Bolts Hex Bolts -pultteja samaan halkaisijaan ja kierrekokoon mutteriin tai reikiin. Meillä on älykäs takuu ss 304 Din 912 All Bolts -kuusiopulteille, ja se ei mene rikki pitkän käytön jälkeen. Laatusertifikaattimme voi varmistaa, että luotamme T&Y-laitteistoon.
Sama ruostumattomasta teräksestä Din 912 All Bolts Hex Bolts, T&Y Hardware vie laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kuusiokantaruuveja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kuusiokantaruuveja. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuusiokantaruuvit ja kuusiokantaruuvit voivat hyödyntää aluslevyn pintaa. Rakennus-, teollisuusprojektiin ja korjauskoneen osaan se on erittäin sopiva ja tehokas kiinnike. T&Y Hardware valmistaa kaikki koot, lajikkeet ja lajikkeet ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kuusiokoloruuveja eri laatuja ja metalleja varten. Sovelluskäyttösi mukaan voit valita minkä tahansa halkaisijan tai erittelyn suuresta tuotannostamme. Räätälöityjä tilauksiasi varten T&Y Hardware on aina valmis antamaan sinulle parhaan kokemuksen.

T&Y Hardware - Hanki suuri valikoima kuusiokoloruuveja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja metripultteja mukautetuilla vaatimuksilla

T&Y Hardware tutkii ja kehittää jatkuvasti kiinnitintä parantaakseen laatua ja käyttökokemusta. Paremman käyttökokemuksen takaamiseksi suunnittelemme ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuusiokantaruuvit ja kantaruuvit niin, että ne sopivat räikkä- tai jakoavaimeen. Joten sinun on nyt helpompi kiristää ruuvi projektiisi. Se voi toimia täydellisesti pulttiliitoksissasi. Meillä on kaikki laadut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin kuusiokantaisiin ruuveihin, pultteihin ja kantaruuveihin, jotta löydät kaikki versiot jokaiseen käyttötarkoitukseen, kuten pieniin moottoreihin, puukomponenttien korjauksiin ja huolloihin sekä muihin rakennusprojekteihin.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuusiokolopultit kestävät korroosiota. Se on korroosionkestävämpi kuin muut ruostumattomasta teräksestä valmistetut pultit. Kaikkia eri pituuksia, kokoja, päätyylejä ja materiaaleja on saatavana myös vientiin m7 ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kuusiokolopulttien avulla.

Hakemus


2Sovellus

Asiakaspalaute

Asiakaspalaute

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat