kaikki kategoriat
Ruostumattomat pultit

Ruostumattomat pultit

Etusivu> Tuotteet > Ruostumattomat pultit

Inox ruostumaton teräs Duplex Steel Din603 Din 608 vaunupultit


Lähtöpaikkakunta:

Shanghai / Zhejiang, Kiina

Merkki:

T & Y

Mallinumero:

M5-M72, 1/4”--3”

Certification:

ISO9001-2018

TUTKIMUS
Kuvaus

Minimitilausmäärä:

1000kg tai tarpeen mukaan

Hinta:

0.1–0.5 USD per koko

Pakkaus tiedot:

Irtotavarana laatikossa tai pienessä pakkauksessa ja sitten lavalla

Toimitusaika:

15-30 päivää tai tarpeen mukaan

Maksuehdot:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000ton / vuosi

Inox Stainless Steel  Duplex Steel Din603 Ruokailu 608 Carriage  bolts Quick Detail:

1. Varasto kaikille vakiotuotteille, nopein johtava
2. OEM & ODM hyväksytään
3. Kuusiokolopulttien toimittaja ja viejä Kiinasta
4. Korkeasti koulutetut tiimit valmiina tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ja ratkaisuja

T&Y Hardware on Kiinan johtava Din603 Din 608 -vaunupulttien valmistaja.

There are many variants and types of bolt, Din603 Din 608 Vaunun pultit  can be used in T-grooves, usually on rough structures. T&Y Hardware offers the most powerful Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Carriage  bolts for your working. We offer a full line of Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Carriage  bolts  with a vast range of sizes. T&Y Hardware manufacturer the strongest and affordable Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Carriage  bolts  you can rely on upon without thinking anything. We have export-ready international standard qualified Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Carriage  bolts.
T&Y Hardwaren valmistamilla Inox ruostumattomalla teräksellä Din603 Din 608 vaunupulteilla on paras kyky yhdistää kaksi viivepalaa. Olemme suunnitelleet terävän kärjen, jolla on parhaat mahdollisuudet, ja tehneet siitä erinomaisen metalliruuvin pysyvän ja tehokkaan viiveyhteyden saamiseksi. Käytätpä sitten litteäpäisiä, lautaskantaisia ​​tai soikeapäisiä viiveruuvia, T&Y Hardware voi tarjota sinulle alkuperäiset ja parasta laatua olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut Din603 Din 608 -kuljetinpultit.
T&Y Hardware valmistettu Inox ruostumattomasta teräksestä Din603 Din 608 vaunupultit pehmeämmällä metallilla, jotta saat paksumman viiveruuvin kuin kipsilevyruuvit. Koska Inox-ruostumattomasta teräksestä valmistetut Din603 Din 608 -vaunupultit ovat napsahduskestäviä, voit käyttää niitä parhaana vaihtoehtona sen sijaan, että käyttäisit kipsilevyruuveja viivetyöprojekteihin. T&Y Hardwaren valmistamat Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Vaunun pultit eivät aio napsahtaa asennuksen aikana. Joten se on turvallisempi ja helppokäyttöisempi suuriin toimintoihisi.

Paras Inox ruostumaton teräs Din603 Din 608 vaunupultit s valmistaja Kiinassa -T&Y Hardware.

T&Y Hardware tarjoaa laajan valikoiman ruostumattomasta Inox-teräksestä valmistettuja Din603 Din 608 vaunupultteja. Ei ole väliä, tarvitset minkä tahansa koon, tyypin tai halkaisijan tarpeidesi mukaan. Sinulla on laaja kokoelma valmiina vientiin. Yleisimmät tyypit ovat Round lag Screws, Truss head lag ruuvit, Solid Brass lag ruuvit. Meillä on myös 1-1/4-pituiset viiveruuvit, 21/2-pituiset viiveruuvit, kolmipituiset viiveruuvit.
T&Y Hardware valmistaa ja vie myös kansainvälisiä laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja hirsipultteja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja hirsiruuveja. Nämä ovat joitain jäykimpiä kiinnikkeitä, joita käytetään yleisesti raskaan ja ylimitoitettujen puutavaran liittämiseen. Toimitamme Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vaunupultit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut nelikulmaiset ruuvit ovat erittäin helppoja ja yksinkertaisia ​​asentaa.
Voit käyttää tätä helposti kaikille raskaille materiaaleille, jotka kantavat kovaa kuormaa. Käytämme myös mutteria, joka tekee ruostumattomasta Inox-teräksestä Din603 Din 608 -vaunupulteistamme ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja nelikantaisia ​​ruuveja tehokkaampia ja vahvempia. Se varmistaa myös turvallisuuden ja lujuuden pitää materiaalit yhdessä.

Miksi T&Y-laitteisto on paras Inox-ruostumattomasta teräksestä valmistettujen Din603 Din 608 -vaunupulttien valmistaja ja viejä Kiinassa:

T&Y Hardware on paras lähde ruostumattomasta Inox-teräksestä Din603 Din 608 varustetuille vaunupulteille. Halusitpa sitten Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vaunupultteja tai litteäpäisiä viiveruuveja, T&Y Hardware on edelleen paras valmistajasi Kiinassa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kiinnikkeiden valmistuksesta ja viennistä ympäri maailmaa. Käytämme mahdollisimman vähän aikaa toimittaaksesi kiinnikkeet lähelle ovea, jotta saat parhaat kokemukset.
Inox ruostumattomasta teräksestä Din603 Din 608 T&Y Hardwaren toimittamat vaunupultit ovat korkealuokkaisia ​​305 korroosionkestäviä. Vahinkoriskiä ei siis ole. Asiakkaamme Euroopasta ja Amerikasta rakastaa monia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Inox Din603 Din 608 -kuljetinpultteja, koska niiden asennus on yksinkertaista ja nopeaa. T&Y Hardware on kokenut vanhempi insinööri, joka työskentelee useiden vuosien ajan tutkimuksen ja kehityksen parissa kiinnittimien parantamiseksi.
Valmistamme mitä tahansa kiinnittimiä, mukaan lukien Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vaunupultit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnityspultit ja -ruuvit. Se on pitkäikäinen ja sillä on myös takuu. Voimme toimittaa joukkotilauksen, olipa se tullivaatimus tai ei. Lähetä meille tietosi heti saadaksesi parhaat Inox ruostumattomasta teräksestä valmistetut Din603 Din 608 vaunupultit projektiisi.

Certification

Sertifikaatti 1

Näyttely

Näyttely 2

Asiakaspalaute

Asiakaspalaute

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS