kaikki kategoriat
Uutta

Missä U-muotoisia pultteja voidaan käyttää?

Aika: 2022-10-21 Osumat: 6

Tiedämme kaikki, että teräsbetonivalujen nykyaikana pultit ovat kaikkialla läsnä olevia kiinnikkeitä nykyaikaisessa elämässä ja tuotannossa, jota käytetään yleensä muttereiden kanssa kiinnittämään kaksi osaa, joissa on avoimia reikiä.
Kiinteänä, yleensä niin kauan kuin jakoavain myötäpäivään kiertää linjassa, vastapäivään kierto voidaan purkaa alas. U-tyyppisiä pultteja käytetään yleensä kuorma-autoissa vakauttamaan autojen alustaa ja runkoa, kuten teräslevyjousia, jotka on yhdistetty U-tyyppisillä pulteilla.
U-tyyppisiä pultteja käytetään laajalti, mutta niitä käytetään myös rakennusasennuksissa, mekaanisten lisälaitteiden liitännöissä, ajoneuvoissa ja laivoissa, silloissa, tunneleissa ja rautateissä jne.   
Yllä olevan U-tyypin pultin soveltamisen näkökulmasta katso pääasiassa yksi tuntemamme kenttä, U-tyyppinen pultti, jota käytetään auton alustan ja rungon kiinnittämiseen, tästä voimme ymmärtää, U-tyypin pultti kiinteisiin osiin, älä anna osan sellaiseen ylikuormituksena tai ylipainona ja liukumisenä, kerro meille lisää U-tyypin pultin sisällöstä.

图片 1

Miksi U-tyyppisiä pultteja voidaan käyttää niin laajasti?
U-tyypin pultin käsittelytekniikka jaetaan yleensä kylmätaivutukseen ja kuumataivutukseen, U-tyyppinen pultti on ratsastuspultti, ratsastuspultin englanninkielinen nimi on U-pultti, on epästandardi osa.
Sen muoto on U-muotoinen, ns. U-muotoinen pultti, molemmat päät voidaan yhdistää mutterin kierteeseen, käytetään pääasiassa putkien, kuten vesiputkien tai kappaleiden, kuten auton levyjousen, kiinnittämiseen, koska kiinteiden esineiden tapa on kuin ratsastaja, joten sitä kutsutaan ratsastuspulttiksi.
Päämuodot: puoliympyrä, suorakulmainen neliö, kolmio, vino kolmio jne., U-pultteja käytetään yleensä asennukseen ja kiinnitykseen, niitä voidaan käyttää myös kiinteään johtoon voidaan käyttää myös kahden liittimen yhdistämiseen, U-pultteja käytetään yleensä työpajan tuotantolaitteet.
U-tyyppisten pulttien tekeminen, yleensä välilevyksi taivutettu pitkä pultti ja neliömäinen teräs U-pultit, koska pultti on terästä, u-tyyppiseksi taivuttamiseksi vaatii paljon voimaa, ennen kuin välilevy on vain teräslevy, prosessissa taivutus, suurella voimalla, teräksen helppo muodonmuutos ulospäin kallistus, vaikuttaa käyttöön.
Meillä on paljon U-pultteja elämässämme, ja U-pultit täyttävät elämämme mukavuudella. Esimerkiksi verhossa käytetyt U-muotoiset pultit kuten pienet pidikkeet ja kuljetustyökaluissamme käytetyt U-pultit ovat yleisesti käytössä iskunvaimennuksena.
Itse asiassa näemme usein elämässämme U-muotoisia pultteja, mutta yleensä emme ehkä välitä niistä.

图片 2