kaikki kategoriat
Uutta

Mitkä ovat kaksipäisten nastapulttien käyttötavat ja käyttötavat?

Aika: 2022-11-04 Osumat: 5

Bolts are inseparable in our lives. They are typically used on relatively large buildings or large machines. Although the bolts look simple, they are very powerful. If the machine does not have double head stud bolts, there may be no way to operate. Double head stud bolts are also easier to use than other bolts. Typical use is irreplaceable by other bolts, for example, when used for thicker connections. These pairs of pultit ovat erittäin tärkeitä.

Joten mikä on pulttien esitystapa ja standardi, jonka selitän yksityiskohtaisesti alla olevasta koristekentästä.

800.1

Mikä on pultin muoto?

Yleiset kaksipäiset pultit ilmaistaan ​​seuraavasti: M12? 00 GB / T901-88 (vakio) 35 # / 35 # (materiaali) taso 8.8 / 8 (modulaatiotaso) tarkoittaa: halkaisija = 12 mm pituus = 100 mm GB / T901-88 on kansallinen standardi.

Esimerkiksi M12 * 1.25 käytetään yleensä. Jos molemmat päät ovat samaa kierrettä, M12-1.25 * L (yhden kierteen pituus) -M12-1.25 * L (yhden kierteen pituus) * L (yhden kierteen kokonaispituus) voidaan ilmaista seuraavasti: kaksikantaiset pultit . Jos keskellä on kuusi kulmaa, se voidaan ilmaista seuraavasti: kuusikulmaiset kaksipäiset nastapultit.

800.2

Kaksikantisten pulttien käyttötarkoitus ja toimintaperiaate viittaavat halkaisijaltaan isompaan ruuviin, jossa voi olla myös päätön. Tyypillinen sovellus paikallisten ankkuripulttien tai vastaavien ankkuripulttien kanssa, kun paksu yhteys, tavalliset pultit eivät voi saavuttaa.

Pulttien tekniset tiedot on merkitty kierteillä d=M12, nimellispituus L=80mm mm, suorituskykyluokka 4.8 samanpituiset pultit on täysin merkitty: GB / T901M1280 803, kaksikantaiset nastapultit soveltuvat myös suuriin laitteisiin ja tarvikkeisiin asentaa. Esimerkiksi mekaanisen tiivisteen istukka, supistuskehys jne.

Kiinnityksen jälkeen ruuvaa toinen pää runkoon ja toinen pää mutteriin. Koska kierteet voivat kulua tai vaurioitua, se on kätevä vaihtaa kaksikantaisiin pultteihin. Käytä kaksipäisiä pultteja, kun liitin on erittäin paksu ja pultin pituus on erittäin pitkä. Käytännössä kaksipäisiä pultteja käytettäessä kierreliitos löystyy ja menettää tehonsa toistuvan kitkan seurauksena.

Siksi on välttämätöntä tehdä hyvää pulttihuoltotyötä normaaleina aikoina. Kun jotkut suuret laitteet toimivat normaalisti, jos toiminta todetaan epävakaaksi tai esiintyy epänormaalia melua, mutta myös lähtöselvityksen lopettamiseksi ajoissa. Tyypillisesti jokaisen huoltojakson aikana on tarpeen tarkastaa huolellisesti juuri vaihdetut kaksipäiset pultit ja muut lisävarusteet ennen käyttöä suurempien ongelmien välttämiseksi. Niin kauan kuin tiedät nämä yksityiskohdat, ymmärrät, että kaksipäisiä pultteja on niin monenlaisia.

800.3

Joten heidän tulevaisuudessa täytyy ostaa kaksipäiset nastapultit ovat käteviä. Koska näitä kiinnikkeitä on monia kokoja ja eritelmiä, mutta kunkin mallin välillä on vähän eroja, mutta ole aina perehtynyt niihin.

Jos tarvitset lisätietoja kaksoispäisistä pulteista, löydät meidät vasemman alakulman yhteystiedoista.