kaikki kategoriat
Uutta

Mitkä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetun pultin ja mutterin edut?

Aika: 2022-10-21 Osumat: 11

Ruostumaton teräspultti ja mutteri nähdään usein, usein voidaan käyttää. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit ovat erityisen sopivia. Anna minun seurata teitä yhdessä ymmärtääkseni se alla:

图片 1

1. Vahvempi sopeutumiskyky. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuille ruuveille, kun ulkokierteen koko on saavutettu, voidaan käyttää kaikkia. Voidaan nähdä, että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pulttien ja muttereiden suhteellinen sovellusluokka on yleisempi kuin perinteiset ankkuripultit.
2. Asennus on yksinkertaisempaa. Aiemmin perinteinen ankkuripultti on erittäin monimutkainen asennuslinkissä, mutta nyt ruostumattomasta teräksestä valmistettu pultti ja mutteri koko prosessissa on suhteellisen yksinkertainen, mikä parantaa monien käyttäjien käyttömukavuutta.
3. Asennuksen aikana kohdatut ongelmat vähenevät, eikä tarvitse huolehtia perinteisen ankkuripulttiporauksen vinosta. Ruostumattoman teräksen pultin ja mutterin korroosionkestävyyden ja repeämisen perimmäisen syyn mukaan reikä voidaan avata välittömästi ruostumattomasta teräksestä valmistetun kiinnikkeen asennuksen yhteydessä ja asentaa sitten niin, että läpäisynopeus voi olla lähellä 100% .
4. Suunnittelusuunnitelma on uusi. Tällainen suunnittelujärjestelmä voi varmistaa, että ruostumattomasta teräksestä valmistetun kiinnikkeen kauneus vahvistuu huomattavasti.
5. Turhassa prosessissa ei ole hämmennystä, täytä vain ruostumattomasta teräksestä valmistettuun ruuviin oleva reikä tai poista ylimääräinen osa, jotta se voi varmistaa turvallisuuden, joka on suhteellisen yksinkertainen, eikä vahingoita kaunista ja anteliaita.
6. Se voi varmistaa, että ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pultilla ja mutterilla on enemmän ominaisuuksia asennuksen aikana, ja varmistaa, että ruuvien käyttötaso on parantunut huomattavasti.
7. Erinomainen korroosionkestävyys, väsymys ja korroosioenergian vaurioituminen, jota käytetään pumpuissa, venttiileissä ja muissa tiloissa joidenkin korroosionestoaineiden tapauksessa.
Kuinka paljon on ruostumattoman teräksen pultin ja mutterin keskimääräinen lujuusluokka?
Lujuusluokka on yleensä välillä 4.8 - 6.8, koska ei kovan käsittelyn välinen suhde, lujuus ei ole erityisen korkea, ruostumattoman teräksen pultin ja mutterin tärkeimmät edut ovat korroosionkestävyys, vetolujuus.
And other steel screw strength grade is relatively large, there are more than 3.6-12.9,10 strength grades, the hiiliteräs strength level is higher, in the selection, can be matched according to the specific situation of the connection.

图片 2