kaikki kategoriat
Ankkuripultteja

Ankkuripultteja

Etusivu> Tuotteet > Ankkuripultteja

Ruostumaton teräs hiiliteräs Dynabolt holkkiankkurin laajennuspultti


Lähtöpaikkakunta:

Shanghai / Zhejiang, Kiina

Merkki:

T & Y

Mallinumero:

M5-M72, 1/4”--3”

Certification:

ISO9001-2018

TUTKIMUS
Kuvaus

Minimitilausmäärä:

200kg tai tarpeen mukaan

Hinta:

0.1–0.5 USD per koko

Pakkaus tiedot:

Irtotavarana laatikossa tai pienessä pakkauksessa ja sitten lavalla

Toimitusaika:

15-30 päivää tai tarpeen mukaan

Maksuehdot:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000ton / vuosi

Ruostumaton teräs Hiiliteräs Dynabolt holkkiankkuri Expansion Bolt Quick Detail:

1. Varasto kaikille vakiotuotteille, nopein johtava
2. OEM & ODM hyväksytään
3. Kuusiokolopulttien toimittaja ja viejä Kiinasta
4. Korkeasti koulutetut tiimit valmiina tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ja ratkaisuja

Dynabolt ruostumattomasta teräksestä valmistettujen holkkien laajennuspultin valmistaja ja toimittaja - T&Y-laitteisto:

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut holkkiankkurit ovat nopein, helppo ja joustava kiinnikkeiden kiinnitysjärjestelmä. Paras ja ihanteellinen syvyys ruostumattomasta teräksestä valmistetulle holkkiankkureille on vähintään neljän pultin halkaisija tai 2 tuumaa. Siihen mahtuu erittäin raskasta metallia koosta riippuen. T&Y Hardware on johtava ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laajennuspulttien valmistusyritys Kiinassa.
Viemme kaikentyyppisiä kiinnikkeitä, mukaan lukien betoniholkkiankkurit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut dynaboltit ja muut. Meillä on kokemusta korkealaatuisten vakiokiinnikkeiden toimittamisesta maailmanlaajuisesti. T&Y Hardwaren valmistamat ruostumattomasta teräksestä valmistetut laajennuspultit ovat erittäin luotettavia. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa betoniin, tiileen tai lohkoon.
T&Y Hardware tarjoaa sinulle erittäin lujia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja holkkiankkureita ja laajennusruuvipultteja mihin tahansa kokoon. M6-, M8-, M10-, M12- ja M16-malleille on saatavana myös holkkiankkureita. Kierteen halkaisija on 8 mm ja kokonaispituus 70 mm. Joten tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu holkin ankkuripultti on paras kuusiokantatyyppi. Tämä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut holkin ankkuripultit, jotka ovat luotettavia projektiisi.

T&Y Hardware tarjoaa parhaan korkealaatuisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun ankkurin laajennuspultin vientiin:

T&Y Hardware on omistautunut rautateollisuusyritys, joka tutkii jatkuvasti kiinnittimiä ja kehittää uusia, tehokkaita ja laadukkaita kiinnikkeitä. Suunnittelemme laadukkaimmat holkkiankkuripultit, jotka soveltuvat käytettäväksi aidoissa, murto-ovissa ja ikkunoissa, myös kodin sisustamiseen ja suunnitteluprojekteihin, ilmastointiin ja muihin. Se on erittäin helppo asentaa jakoavaimella.
Nämä ovat raskaita ankkuripultteja, joiden avulla voit käyttää niitä missä tahansa projektissa. Se voi olla yksinkertainen kevyt projekti tai raskas projekti. Toinen T&Y Hardwaren ruostumattomasta teräksestä valmistettujen holkkien ankkuripulttien etu on korroosionesto. Se on niin ympäristöystävällinen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laajennuspultti on täydellinen käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa.
T&Y Hardware tarjoaa laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja holkkiankkuripultteja vientiin. Sen lisäksi tarjoamme sinulle kaiken tyyppisiä ja kokoisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja dynapultteja, laajennusholkkiankkureita, kuusiokantaholkkiankkureita, kuusiopulttiholkkiankkureita, kuusiomutteriholkin ankkureita ja jalkapulttiholkkia. Tarvitsetpa litteäpäisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja holkkiankkuripultteja tai mutterikäyttöisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja holkkiankkuripultteja, T&Y Hardware on luotettavin kiinnikkeiden valmistajasi.

Paras vientilaatu koko holkkiankkurien laajennuspulttisarjalle - T&Y-laitteisto:

T&Y Hardware tarjoaa myös täyden valikoiman holkkiankkureita. Olipa projektisi betoni-, tiili-, lohko- tai puumateriaali, voit luottaa meiltä holkkiankkurien ruuveihin ja holkkiankkurien pulteihin. Saatavilla on myös hihaankkureita puulle nopeaa toimitusta varten.
T&Y Hardware on Kiinan merkittävin johtava kiinnittimiä valmistava yritys. Meillä on runsaasti tyytyväisiä asiakkaita Pohjois-Amerikasta, Länsi-Euroopasta, Etelä-Amerikasta, Lähi-idästä ja Kaakkois-Aasiasta. Olemme ISO 90001: 2015 laatustandardin sertifioitu valmistaja. Kokeneena laitealana vuodesta 2009 lähtien T&Y Hardware ymmärtää aina kipukohtasi. Suunnittelimme ja sisustimme tuotteemme ja palvelumme mahdollisimman asiakasystävällisesti, jotta emme tarvitsisi apua kaupankäynnissämme.
Olemme Kiinan nopein lujien ja korkealaatuisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kiinnikkeiden valmistaja. Tarjoamme 100-prosenttisesti vientiä vakavia vahvoja laatikoita puisilla kuormalavoilla. Jos tarvitset nopeaa toimitusta, voimme käsitellä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet kymmenen päivän kuluessa. Tarjoamme myös räätälöityjä tarjouksia auttamaan projektiasi. Lähetä kyselysi nyt saadaksesi lisätietoja Sleeve Anchors Expansion Boltista T&Y Hardwarelta. Lataa luettelomme nyt.

Certification

2 Sertifiointi1

Näyttely

Näyttely

Asiakaspalaute

asiakaspalaute (2)

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS